Фейсбук/ Доц. Стойчо СтойчевПолитическият ресурс беше изчерпан. Директната политическа отговорност понесе бившият кмет

...
Фейсбук/ Доц. Стойчо СтойчевПолитическият ресурс беше изчерпан. Директната политическа отговорност понесе бившият кмет
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Нинова понесе двойно унижение

Фейсбук/ Доц. Стойчо Стойчев

Политическият запас беше привършен. Директната политическа отговорност понесе бившият кмет на Перник, който загуби изборите. Няма постоянна основа за настояването на оставката на кмет, постъпил преди малко и то от друга политическа партия. Това съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия, съобщи вести.бг. 

" На ход в този момент са правораздавателните органи. Хората чакат правдивост ", разяснява той във връзка акцията в Перник по отношение на водната рецесия. 

" Няма значение дали министър Димов ще подаде оставка, доста хора по линията и през годините е трябвало да подадат оставка. Димов е министър на патриотите, а не на ГЕРБ. Оставката му би трябвало да се разиска на Коалиционен съвет ", добави политологът.

" Опитите за политизация на тази рецесия е несполучлива. Нинова беше унижена обществено и от основния прокурор, и от нейния си кмет ", разкри доцент Стойчев. 

" Ще стане ясно дали страната или Общината носят отговорност за кризата в Перник. Политическа рецесия ще забави решението за казуса на града. Имаме потребност от обединяване на институциите. Чест прави на кмета на Перник, че се отдели от партийната линия и работи добре с премиера. Той се пробва да реши освен водната рецесия, само че и проблемите на жителите за десетилетия напред ", завърши доц. Стойчо Стойчев. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР